Wedstrijden RV Noblesse
If you climb into the saddle be ready for the ride

Wedstrijden - Oefenspringen

Op onze thuisbasis Hippisch Centrum Simonshaven wordt voor jong tot oud en van laag tot hoog minimaal eenmaal per maand oefenspringwedstrijden gehouden. Deze zijn toegankelijk voor een ieder die met zijn of haar pony of paard op een volledig parcours in een grote ruime rijhal een sprongetje wil maken of wil ervaren hoe ver zij/hij is met de training van paard of pony. Professionele begeleiding in de Ring aanwezig. Springruiters van “buiten” zijn van harte welkom. Inschrijfgeld 15 Euro voor manegeruiters HCS en 10 Euro voor eigenrijders. Parcours van 30 - 110 cm. Inschrijven via hcsspringen@gmail.com of via www.startlijsten.nl zie voor toekomstige data ookkalender www.hcsimonshaven.nl. Bij opgave vermelden naam ruiter; naam paard en gewenste hoogte. Bij 2x foutloos parcours 5 Euro terug van inschrijfgeld. Wedstrijdkleding verplicht. Ruim voldoende parkeergelegenheid. Fotograaf aanwezig.

Checkmark Dressuur cup 2018

Onze sponsor Checkmark Labrecruitment, specialist in laboratoriumvacatures, heeft RV Noblesse de afgelopen 3 jaar in staat gesteld om deze KNHS Wedstrijd te organiseren. Dit is een weekendwedstrijd (17/18 maart 2018) voor de rubrieken B t/m Z2. De rubrieken worden verdeeld over de zaterdagmiddag/avond en de zondag. De behaalde punten (over 2 proeven) worden omgezet in percentages. De als eersten in de zeven rubrieken geëindigde amazones/ruiters rijden op zondag 25 maart de finale om de Checkmark Cup.

Het prijzenpakket bestaat uit geldprijzen en producten.
1e prijs De Checkmark Cup, 300 euro en dekje;
2e prijs 150 euro en dekje;
3e prijs 50 euro en dekje;
4e prijs gratis start voor dressuur wedstrijd georganiseerd door RV Noblesse en dekje;
5e prijs gratis start voor dressuur wedstrijd georganiseerd door RV Noblesse en dekje;
6e prijs gratis start voor dressuur wedstrijd georganiseerd door RV Noblesse;
7e prijs gratis start voor dressuur wedstrijd georganiseerd door RV Noblesse.

Geeft u snel op voor dit wedstrijdweekend want vol is vol!!

Prijzen Checkmark Cup

Wedstrijden - Dressuur

Maandelijks organiseert RV Noblesse, dressuur wedstrijden voor paarden en pony’s.

Inschrijven voor onze wedstrijden kan via mijn KNHS Een week voor de wedstrijd, vind je de voorlopige startlijst op mijn KNHS en op www.startlijsten.nl. Op vrijdagavond staat de definitieve startlijst paraat op deze twee adressen.

We hopen je binnenkort te zien, op één van onze wedstrijden.

Accommodatie: Schuddebeursedijk 2, 3212 LT Simonshaven

© copyright 2016 RV Noblesse | design & realisatie CreatieCentrale