RV Noblesse
Some of my best friends never say a word to me

Rijvereniging Noblesse

Is op 14 december 1994 opgericht en heeft sinds 1996 Hippisch Centrum Simonshaven als thuishaven. De vereniging is aangesloten bij de KNHS. De naam Noblesse, betekent vanuit het Frans, adel, adeldom, voornaamheid en waardigheid. Deze kenmerken zijn allemaal terug te vinden in onze nobele viervoeters en de vereniging vond de souplesse, elegantie en schoonheid van het paard dan ook een goed uitgangspunt als verenigingsnaam. De rijvereniging Noblesse bestaat uit de RV voor de paardenruiters en de PC voor de ponyclub.

Ons doel
Rijvereniging Noblesse heeft als doel; de liefde en de kennis van het paard te bevorderen en daarbij het beoefenen van de paardensport in verenigingsverband mogelijk te maken.

Onze activiteiten
De vereniging organiseert KNHS dressuurwedstrijden en samen met Hippisch Centrum Simonshaven oefenspringen.
Sinds 2002 organiseren wij, in samenwerking met Hippisch Centrum Simonshaven, een jaarlijks terugkerende Pas de Deux / Kür op Muziek. Verder organiseren wij regelmatig schriktrainingen, clinics, photoshoots en nog veel meer!

Lid worden van RV Noblesse

Voordelen van lidmaatschap RV Noblesse: 
Onze rijvereniging is voor pony én paardenruiters. Als lid van de vereniging mag je meedoen aan alle KNHS dressuurwedstrijden en alles wat de vereniging organiseert. Bij de KNHS wedstrijden krijg je korting, per proef of parcours. Als je lid wilt worden van onze rijvereniging, of nog vragen hebt, kun je mailen naar info@rvnoblesse.nl.

Als je (wat wij ons niet voor kunnen stellen) het lidmaatschap van de vereniging wil beëindigen moet dat, schriftelijk of per mail, uiterlijk 30 november bij de secretaris bekend zijn. Anders wordt het lidmaatschap stilzwijgend met 1 jaar verlengd.

Vriend worden van RV Noblesse?

Wanneer je geen KNHS startpas hebt of lid bent van een andere vereniging, maar wel wil deelnemen aan onze activiteiten en onze vereniging een warm hart toedraagt, heb je de keuze uit twee mogelijkheden. Je kunt sponsor worden van RV Noblesse of Vriend.

De Vrienden van RV Noblesse betalen € 30,- per jaar. Als vriend betaal je bij de activiteiten hetzelfde bedrag als RV Noblesse leden. Dit geldt niet voor de KNHS wedstrijden.

Voor de wedstrijden van RV Noblesse krijg je wel voorrang op de inschrijving.

Informatie en opgeven via info@rvnoblesse.nl.

Accommodatie: Schuddebeursedijk 2, 3212 LT Simonshaven

© copyright 2016 RV Noblesse | design & realisatie CreatieCentrale